Motosiklete binmek isterken arabanın altında kaldı

Motosiklete binmek isterken arabanın altında kaldı

Manisa’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobil, motosikletine binmek isteyen başka bir sürücüye çarptı. Meydana gelen kaza sonucu 2 kişi yaralanırken, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, meyve hali istikametinde seyir halindeki Mehmet D. yönetimindeki araç, önüne çıkan başka bir araca çarpmamak için ani manevra yaptı.

Manevra sonrası direksiyon hakimiyetini kaybeden araç bir lokantadan çıkıp, motosikletine biniş yapmak isteyen Fedai Y.’ye çarptı. Fedai Y. kendisine çarpan otomobille park halindeki bir minibüs arasında sıkıştı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralı Mehmet D. ve Fedai Y.’yi Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kaza ise bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

MANİSA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN