Motosikletli polis ekibi taksi ile çarpıştı: 3 yaralı

Motosikletli polis ekibi taksi ile çarpıştı: 3 yaralı

Bursa’da Yunus timlerinin bulunduğu motosiklet, ticari taksiyle çarpıştı. Taksi sürücüsü ile 2 polis memurunun yaralandığı kazada ortalık savaş alanına döndü.

Kaza, Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Kükürtlü Caddesi üzerinde meydana geldi. Kükürtlü Caddesi üzerinde Çekirge Mahallesi istikametine giden motosikletli polis ekibi, taksi durağından geri geri çıkmaya çalışan ticari taksi ile çarpıştı.

2 POLİS YARALANDI

Kazada polis memurları Hayrettin Yılmaz ve Sezer Bektaş ile taksi şoförü Sıtkı Dağ yaralandı. Kazadan sonra Kükürtlü Caddesi iki taraflı trafiğe kapatılırken, ortalık savaş alanına döndü. Yaralı polis memurlarına ilk müdahaleyi yine polis arkadaşları yaptı.

18-10/21/aw523012_01.jpg

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi intikal etti. Yaralılar ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırılırken, 3 yaralının da durumunun ağır olduğu öğrenildi.

BURSA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN