MPİ'den yılbaşı Özel Çekilişi açıklaması

MPİ'den yılbaşı Özel Çekilişi açıklaması

MPİ tarafından 2019 Milli Piyango Sonuçları ve Yılbaşı Özel Çekilişi açıklaması geldi. 2019 Yılbaşı Özel Milli Piyango Çekilişi hazırlıkları hakkındaki detaylar haberimizde. 2019 yılbaşı özel çekilişi için geri sayım başladı vatandaşlar 19 Aralık ve 29 Aralık Milli Piyango Çekilişi yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. İşte MPİ'nin yaptığı 2019 Milli Piyango Sonuçları ve Yılbaşı Özel Çekilişi açıklaması...

MPİ 2019 Milli Piyango Sonuçları ve Yılbaşı Özel Çekilişi açıklaması hakkındaki ayrıntıları şansını Milli Piyango biletinde denemek isteyenler tarafından araştırılıyor.  2019 Yılbaşı Özel Milli Piyango Çekilişi hazırlıkları hakkında kurumdan yapılan açıklamanın detaylarını da haberimizde bulabilirsiniz. 

MPİ 2019 MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI NASIL SORGULANACAK? 

MPİ 2019 Milli Piyango Sonuçlarının nasıl sorgulanacağını merak edenler en sağlıklı sorgulamanın MPİ resmi sayfasından yapabilirsiniz. Milli Piyango bilet sorgulama ekranı belirli aralıklarla Milli Piyango İdaresi tarafından güncelleniyor ve sorgula butonu aktif oluyor. Her ne kadar ayın 9'unda, 19'unda, 29'unda çekilişlerin gerçekleştirildiği belirtilse de bazen çekilişlerin gerçekleşmediği günler olabiliyor. 2019 yılbaşı özel çekilişinin yaklaştığı da düşünülürse, bugün yine son durum değişebilir. Bu ve buna benzer "Milli Piyango sonuçları bugün saat kaçta açıklanıyor, bilet sorgulama ekranına nasıl ulaşabilirim" gibi soruların yanıtını bu içeriğimizde bulabilirsiniz.

Milli Piyango, MPİ tarafından düzenlenen şans oyunları arasından en çok ilgi gören şans oyunlarından bir tanesidir. Özellikle 2019 yılbaşı özel çekilişinin yaklaştığı şu zamanlarda birçok kişinin üzerine hayaller kurduğu bir şans oyunudur. Rakamlar büyük olunca elbette hayaller de büyük oluyor.

Normal şartlarda her ayın 9'unda, 19'unda ve 29'unda çekilişi gerçekleştirilen Milli Piyango için geçtiğimiz hafta çekiliş gerçekleştirilmemişti. Bunun sebebi ise MPİ tarafından gerçekleştirilen 2019 Yılbaşı Özel Milli Piyango Çekilişi hazırlıklarıydı.

18-12/19/mpi-2019-milli-piyango-sonuclari-ve-yilbasi-ozel-cekilisi-aciklamasi.jpg

19 ARALIK GÜNÜ MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ YAPILACAK MI?

Milli Piyango Sorgula sayfasından son 4 sene içerisinde gerçekleştirilen çekilişlere baktığımızda, yılbaşı özel çekilişine 1 ay kala normal çekilişlerin durdurulduğu görülmektedir. Durum böyle olunca 19 Aralık 2018 (bugün) ile 29 Aralık 2018 tarihlerinde Milli Piyango çekilişi yapılması öngörülmemektedir.

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÖZEL ÇEKİLİŞİ HANGİ GÜN SAAT KAÇTA YAPILACAK? 

31 Aralık 2018 tarihinde çekilişler başlayacak olup, 2018'in son saatlerine doğru büyük ikramiye için çekilişler gerçekleşmeye devam edecektir.

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN 

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİNDE BİLETİ NEREDEN SORGULAYABİLİRİZ?

Yılbaşı özel çekilişi sonuçlarını sitemizden takip edebilirsiniz.  Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde sonuçlar açıklandıktan sonra bilet sorgula alanına bilet numaranızı yazarak sorgulama yapabilir ya da sıralı tam liste alanına göz atarak bilet numaranızı arayabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN