Müftülük toplantısında silahlı kavga: 5 ölü, 2 yaralı | Erzincan haberleri

Müftülük toplantısında silahlı kavga: 5 ölü, 2 yaralı | Erzincan haberleri

Son dakika haberi: Erzincan'ın Tercan İlçesi'nde Müftülüğün aylık olağan toplantısında çıkan tartışmada silahlar çekildi. Tercan Kaymakamlığında, müftülükçe düzenlenen toplantıda çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaşamını yitirdi, 2 yaralı yaralandı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, müftülükçe kaymakamlıktaki salonda düzenlenen aylık toplantı sırasında müftülük personeli ile bazı kişiler arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında söz konusu personel silahla çevreye rastgele ateş açtı.

18-08/17/mu2.jpg

Erzincan Vali Vekili Dede Musa Baştürk, AA muhabirine, olayın Tercan ilçesinde kaymakamlık binasındaki toplantı salonunda müftülüğün her ay yaptığı toplantı sırasında yaşandığını söyledi.

Baştürk, "Toplantı sırasında müftülük personeli olan ve psikolojik sorunları bulunan bir zanlının toplantı salonuna girip ateş açması sonucu 2 kişi öldü, yaralılar da var." dedi.

Toplantıya imamlar ile müftülük personelinin katıldığını belirten Baştürk, güvenlik güçlerinin olay yerinde kontrolü sağladığını kaydetti.

ERZİNCAN/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN