Muğla’da zincirleme trafik kazası: 19 yaralı | Muğla haberleri

Muğla’da zincirleme trafik kazası: 19 yaralı | Muğla haberleri

Muğla'nın Yatağan ilçesinde 10 aracın karıştığı trafik kazasında 19 kişi yaralandı.

Muğla-Aydın karayolu Yava Mahallesi mevkisindeki Gökbel Tüneli’nin çıkışında aynı yönde seyreden üç kamyonet, ikişer kamyon ve yolcu minibüsü, bir yolcu otobüsü, panelvan minibüs ile otomobil gizli buzlanma nedeniyle çarpıştı.

Kazada, Tunay Gülkin, Salih Erkol, Sibel Karaköse, Meryem Mersin, Turgay Yeler, Mehmet Türker, Ersin Akbal, Erol Aysel, Cemal Kocabıyık, Emrullah Uzunmeşe, Serdar Subaşı, Onur Çetin, Volkan Duran, Ali İhsan Karaman, Hasan Gökoğlu, Sadık Toroslu, Sami Aydemir, Mehmet Uğur Bocan ve Gökhan Subaşı yaralandı.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Muğla'nın Menteşe ve Yatağan ilçeleriyle Aydın'ın Çine ilçesindeki hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kaza nedeniyle karayolunda trafik akışı bir süre aksadı. 

MUĞLA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN