Muharrem İnce, kız kardeşi Meryem Dönmez'le iftara katıldı

Muharrem İnce, kız kardeşi Meryem Dönmez'le iftara katıldı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği 20 bin kişilik toplu iftar yemeğine kız kardeşi Meryem Dönmez ile katıldı. Dönmez ilk kez kamuoyu önüne çıktı.


Yemeğe katılan vatandaşların Kadir Gecelerinin mübarek olması dileğinde bulunan Muharrem İnce, iftar sofralarında siyaset konuşmadığını belirterek;

“Ben bütün gün siyasi konuşmalar yaptım. Bugün 4 miting yaptım şimdi bir mitingim daha var. İftar sofralarını iftira sofralarına değiştirenler var. Ben onlardan biri değilim. İftar sofralarında siyasi konuşmalar yapmıyorum. Ayrıca bu şekilde halk tipi sofralarına gidiyorum. Ama beş yıldızlı iftar sofralarına gitmiyorum. Şimdi buradan Silivri’ye gideceğim. Fakat her tarafı eşimle gezip selamlıyorduk yarın da Diyarbakır’a gideceğiz. Ben yoruldum dedi.

18-06/11/dfw_dorw0aigxyj.jpg

Az önce bir baktım kız kardeşim burada. Ne oldu sen niye geldin dedim. Ağabey Yalova’ya hiç gelmiyorsun. Ben seni özledim dedi. Enişteme demiş ki beni ağabeyime götür. Tabi isterse götürmesin. (Gülüşmeler) Yani bana azıcık benzese eniştenin işinin ne kadar zor olduğu tahmin edersiniz zaten. Öyle değil mi? (Evet) Ne yani ben kötü birisi miyim evet diyorsunuz. Kadir Geceniz mübarek olsun, oruçlarınız kabul olsun, günahlarınız af olsun” diye konuştu.

18-06/11/dfw_do7w4aeck-9.jpg

Daha sonra kardeşiyle birlikte vatandaşları selamlayıp karanfil atan Muharrem İnce, düzenleyeceği miting için Silivri’ye doğru yola çıktı.

18-06/11/aaa.jpg
İnce, kız kardeşiyle çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. 

İnce sosyal medya hesabından programla ilgili yaptığı paylaşımda "Kız kardeşim Meryem Beylikdüzü’nde katıldığımız iftara Yalova’dan gelmiş, hasret giderdik" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN