Muharrem İnce'den İstanbul için sandık mesajı: Kazanabiliriz

Muharrem İnce'den İstanbul için sandık mesajı: Kazanabiliriz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan randevu isteyen Muharrem İnce, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için, "Sandık konulursa adayım. Bu kez seçime kadar 100 günlük süre var. Kazanabiliriz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisini'nin (CHP) 24 Haziran'daki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylığı için, "Sandık konulursa adayım. Hakim gözetiminde olmasa da sandık konulsun. Örgüt motive olur. Bu kez seçime kadar 100 günlük süre var. Yeterli zaman, kazanabiliriz" ifadesini kullandı. 

Fox TV'den İsmail Küçükkaya'ya konuşan İnce, yerel seçimlerde adaylığı konusu hakkında açıklama yaptı.

'KAZANABİLİRİZ'

İnce, "Sandık konulur da aday olursam, o 100 gün içinde İstanbul dışında Sivas, Trabzon, Konya, Kastamonu gibi illerde de miting yapacağım. İstanbul'da yoğun nüfusu olan illere de gitmeliyiz. Böyle yaparsak kazanabiliriz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN