Mühimmat deposu tam isabetle vuruldu!

Mühimmat deposu tam isabetle vuruldu!

TSK, PKK/KCK/PYD-YPG terör örgütü tarafından Afrin'de Mühimmat Deposu olarak kullanılan tünelin tam isabetle vuruş görüntülerini yayınladı. Görüntüleri yorumlayan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, "Böyle bir tüneli yukarıdan atılan bir füzeyle vurma şansınız yok. Bu da TSK’nın kullandığı enstrümanın ne kadar etkili olduğunu gösteriyor. Nereye girerseniz girin, ister tünele ister yerin altına girin kaçacağınız bir yer yok yani" dedi

Türk Silahlı Kuvvetleri Afrin'de yürütülen hava operasyonunda PKK/KCK/PYD-YPG terör örgütü tarafından mühimmat deposu olarak kullanılan tünele nokta atışı yaptı. Başarılı bir şekilde gerçekleşen operasyonun görüntüleri paylaşıldı.

SİLAH VE MÜHİMMAT DEPOSUNUN İMNA ANI

‘KAÇACAĞINIZ HİÇ BİR YER YOK'

Bu sabah TSK'nın yayınladığı ve terör örgütüne ait mühimmatların bir tünelde vurulduğuna ilişkin görüntüyü yorumlayan Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, “Bunların vurulamayacağını düşünüyorlardı. Füzeyi görüyorsanız, yukarıdan açıyla gelmiyor, aşağıdan açıyla geliyor. Bu füzelerin özelliği kendisine yüklenmiş kodla ilerliyor. Böyle bir tüneli yukarıdan atılan bir füzeyle vurma şansınız yok, yere yakın gelmeli ki tünelin içine girsin. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kullandığı enstrümanın ne kadar etkili olduğunu gösteriyor. Nereye girerseniz girin, ister tünele ister yerin altına girin. TSK’nın kendi imkanlarıyla ürettiği bu silahlarla beraber gideceğiniz, kaçacağınız hiçbir yer yok. Bu görüntü gelinen yeri çok net gösteriyor” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN