Muş'ta 2 polisi yaralayan terörist yakalandı | Muş haberleri

Muş'ta 2 polisi yaralayan terörist yakalandı | Muş haberleri

Muş'ta geçtiğimiz yıl polis noktasına saldırarak 2 polisi yaralayan terörist, jandarma ekipleri tarafından sağ olarak yakalandı

Alınan bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı istihbarat ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu, 1 Ağustos 2016 günü Çiftlik Uygulama Noktasına uzun namlulu silahlar ve el bombalarıyla saldırarak 2 polisi yaralayan terör örgütü PKK üyesi E.Ö.'nün merkeze bağlı Soğucak köyünde olduğu tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından köye düzenlenen operasyonda, terörist sağ olarak saklandığı evde yakalandı.


1 Ağustos 2016 günü Çiftlik Uygulama Noktasına uzun namlulu silah ve el bombalarıyla yapılan saldırıda 2 polis yaralanmıştı. Polisin anında karşılık vermesi üzerinde 2 terörist ölü, 1 terörist de yaralı olarak ele geçirilmiş, E.Ö. isimli terörist ise yaralı olarak bölgeden kaçmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN