Muş’ta terör operasyonu: 5 tutuklama

Muş’ta terör operasyonu: 5 tutuklama

Muş’ta terör örgütü propagandası yapma suçundan yakalanan 17 şahıstan 5’i tutuklandı.

Konuyla ilgili olarak Muş Valiliğinden yapılan açıklamda, sosyal medya hesapları üzerinden "PKK/KCK terör örgütünü övücü/yüceltici, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni aşağılayıcı, Cumhurbaşkanına hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" içerikli paylaşımlar yapan, PKK/KCK terör örgütünün propagandasının yapıldığı ‘Sözde Özerklik’ açıklamasına katıldıkları tespit edilen toplam 17 şahsın il merkezi ve ilçelerde yapılan operasyonlar neticesinde yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, "Şahıslardan 5’i çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, 8 şahıs adli kontrol şartı ile 4 şahıs ise ifadelerinin ardından serbest kalmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliği için terör ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir” denildi. 

MUŞ/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN