Nazar Nur Kaya son yolculuğuna uğurlandı

Nazar Nur Kaya son yolculuğuna uğurlandı

Katıldığı ses yarışmasıyla adını duyuran 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya Kasımpaşa Büyük Camii'nde düzenlenen cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi. Kaya'nın cenazesine Acun Ilıcalı, Murat Boz ve Hadise de katıldı.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Nazar Nur Kaya için Beyoğlu’nda bulunan Kasımpaşa Büyük Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. 16 yaşındaki Nazar Nur Kaya’nın cenazesine Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Acun Ilıcalı, Murat Boz ve Hadise’nin yanı sıra çok sayıda arkadaşı katıldı. Cenaze töreni sırasında Nazar Nur Kaya’nın annesi ayakta durmakta güçlük çekti. Yakınları tarafından sakinleştirilen annenin gözyaşları görenleri duygulandırdı. Acun Ilıcalı ise cenaze namazına katılarak aileye baş sağlığı diledi. Anne Kaya’nın Acun Ilıca’ya sarılarak ağladığı görüldü. Bir süre anne Kaya ile sohbet eden Acun Ilıcalı daha sonra vatandaşlarla birlikte saf tuttu.

18-10/31/n2.jpg

HADİSE: HEPİMİZ ÇOK ÜZGÜNÜZ

Cenazeye katılarak aileye baş sağlığı dileyen Hadise, ’’ Nazar’ın ailesine Allah’tan sabır ve güç diliyorum. Diyecek hiçbir şey yok. Hepimiz çok üzgünüz’’ diyerek duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

18-10/31/n3.jpg

ABLA KAYA: ALLAH'IN TAKDİRİ ANCAK DOKTOR HATASI

Nazar’ımızın önce beyin ölümü gerçekleşti dediler. Sonra bitkisel hayatta olduğunu söylediler. Ardından uyanacak, siz bekleyin diye bize sürekli ümit verdiler. Biz bir ümidin peşinde hastane önlerinde sabahladık. Bu süreçte Acun abi bizimle ilgilendi. Allah’ın takdiri ancak kardeşimin ölümünde doktor hatası var maalesef" dedi.

18-10/31/n4.jpg

Piyalepaşa Büyük Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Nazar Nur Kaya, defnedilmek üzere Cebeci Mezarlığı’na götürüldü.

18-10/31/n5.jpg

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN