“Nişantaşı Üniversitesi Liselileri de Londra’ya Uçuruyor

“Nişantaşı Üniversitesi Liselileri de Londra’ya Uçuruyor

Nişantaşı Üniversitesi Liseliler için de Londra Yaz Okulu Uygulaması Başlattı”

Londra’da ilk Türk üniversitesi olan Nişantaşı Üniversitesi bu yaz liseliler için de Yaz Okulu Programı uygulayacak.

Nişantaşı Üniversitesi lisede üniversiteli gibi olma heyecanını öğrencilere yaşatmayı hedefliyor. Lise öğrencileri Londra’da düzenlenecek lise yaz okulu programın ile farklı bir deneyim yaşatacak.

Lise öğrencilerine sorumluluk sahibi olmayı öğreterek teoriyi pratiğe dönüştürmeye olanak tanımak, dil özgüvenini geliştirmek, sosyal ve kültürel kazanımlar sağlamak, ekip olmayı, birlikte yaşamayı öğreterek takım çalışmasına yatkınlığı arttırmak, farklılıklara saygıyı ve hoşgörüyü öğretmek, yeni arkadaşlıklar edinmeyi sağlamanın da hedeflendiği programda öğrencilerin vizyonlarını genişletecek aktiviteler de “Nişantaşı Üniversitesi Lise Yaz Okulu” programı çerçevesinde uygulanacak. Başvuru ve ayrıntılı bilgi [email protected] adresinden edinilebilecek.

Nişantaşı Üniversitesi Program Koordinatörü ile her 10 öğrenci için ayrı görevlendirilmiş öğretmenler ve konaklamanın özenle seçilmiş öğrenci evlerinde gerçekleşeceği, konforlu ortamın sunulduğu program, liseliler için eşsiz bir deneyim ve gelişim imkanı sunacak olup, Nişantaşı Üniversitesi vize işlemleri için yönlendirme, grup uçuş planı hazırlanması gibi süreci kolaylaştıran takiplerde de veli ve öğrencilerinin yanında yer alacak.

Program Tarihleri:

1.grup: 02-15 Temmuz 2017
2.grup: 16-29 Temmuz 2017

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN