Nuriye Ural (Akman) ve Lale Kemal'e tahliye | Son dakika haberleri

Nuriye Ural (Akman) ve Lale Kemal'e tahliye | Son dakika haberleri

Eski Zaman gazetesi çalışanlarına yönelik FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Nuriye Ural (Akman) ve Lale Kemal tahliye edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, kayyum atanan Zaman gazetesinin eski çalışanlarına ve yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Nuriye Ural (Akman) ve Lale Kemal tahliye edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Fuzuli Aydoğdu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, "FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanan Ural ve Kemal'in avukatları nöbetçi mahkemeye müvekkillerinin tahliyesi için başvuru yaptı.

45 ŞÜPHELİNİN TUTUKLULUĞU DEVAM EDİYOR

Talebi inceleyen 10. Sulh Ceza Hakimliği, Ural ve Kemal'in Kayyum atanmadan önce gazetede yönetici olan ve çalışan 47 şüpheli hakkında gözaltı kararı alınmış, bu kapsamda Nuriye Ural ve Lale Kemal tutuklanmıştı. Aynı soruşturma kapsamında, Ali Bulaç, Şahin Alpay, Ahmet Turan Alkan, Mustafa Ünal ve Lalezer Sarıibrahimoğlu'nun tutukluluğu devam ediyor.

İSTANBUL / AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN