Abdullah Öcalan'ın ailesiyle görüşmesine izin verilecek - Son dakika haberleri

Abdullah Öcalan'ın ailesiyle görüşmesine izin verilecek - Son dakika haberleri

Abdullah Öcalan'ın bayramda ailesiyle görüşmesine izin verileceği bildirildi.

Kurban Bayramı'nda Abdullah Öcalan'ın ailesiyle görüşmesine izin verilecek. İmralı Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde kalan PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın ailesiyle görüşmesine izin verileceği öğrenildi.

ÇÖZÜM SÜRECİNİ SONA ERDİREN SALDIRILAR SONRASI GÖRÜŞME OLMADI

İmralı'da terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile HDP'liler arasında ve devlet yetkilileri arasında çözüm süreci döneminde yoğun görüşme trafiği yaşanıyordu. Bu görüşme trafiği çözüm sürecini sonlandıran PKK saldırıları ile sonlandı.

AÇLIK GREVİ BAŞLATMIŞLARDI

HDP, DBP, DTK, HDK ve KJA PKK lideri Abdullah Öcalan’dan haber alınamaması nedeniyle milletvekilleri, partililer, sanatçıların katılımıyla süresiz dönüşümsüz açlık grevi başlatmıştı.

Adalet Bakanlığı verdiği bu izinle HDP'nin dile getirdiği Öcalan'ın sağlık sorunlarına ilişkin iddialara cevap vermiş olacak.

İSTANBUL/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN