Oğlunun ilaçlarını alamayan çaresiz babanın feryadı: Oğlum ölecek

Oğlunun ilaçlarını alamayan çaresiz babanın feryadı: Oğlum ölecek

Kan kanseri (lösemi) hastası olan 6 yaşındaki oğlunun tedavisi için Kastamonu'dan İstanbul'a gelen işsiz baba, oğlunun alması gereken ilacı karşılayamadığını belirterek, yetkililerden yardım istedi.

Ali Çıra ve eşi Havva Çıra, kan kanseri (lösemi) teşhisi konan 6 yaşındaki çocukları Resul'ün tedavisi için Kastamonu'dan İstanbul'a geldi.

Oğlunun tedavisi için gerekli kanser ilacını karşılayamayan işsiz baba, "6 yaşındaki oğlum Resul çok zorlu bir tedavi süreci geçiriyor. Bazı kanser ilaçları SSK tarafından karşılanmıyor. Her ay alınması gereken ilacın fiyatı bin 700 lira. Uzun yol şoförlüğü yapıyordum. Çocuğumun tedavisinden dolayı bir iki gün işe gidemediğim için işten çıkarıldım" dedi.

'OĞLUM ÖLECEK'

Oğlunun İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'ne tedavi gördüğünü belirterek, "Çocuğumun yaşaması için kanser ilacı paralarının devlet tarafından karşılanmasını istiyorum" diyen baba "Yetkililer evladıma sahip çıksın, böyle giderse oğlum ölecek' diye feryat etti.

18-10/17/screenshot_6.png

Çıra ailesi tedavi sürecinde paraları olmadığı için üç gün hastane bahçesinde konaklamak zorunda kaldılar. Minik Resul tedavi için İstanbul’a sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN