Okullar ne zaman açılacak? 2018 - 2019 Eğitim Öğretim takvimi

Okullar ne zaman açılacak? 2018 - 2019 Eğitim Öğretim takvimi

Okullar ne zaman açılacak? sorusu velilerin ve öğrencilerin gündeminde. 2018 - 2019 Eğitim Öğretim takvimi MEB tarafından açıklandı. İşte okulların açılacağı gün...

Yaz tatilinde olan öğrenciler şimdiden okullar ne zaman açılacak sorusunu internette araştırmaya başladılar. MEB 2018 - 2019 Eğitim Öğretim takvimini paylaştı. Okul hazırlıklarını tamamalamak isteyen öğrenciler için okullar ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde...

Milyonlarca öğrenci okul hazırlıklarını ve yaz tatil ödevlerini zamanında bitirmek için 2018 yılında okullar ne zaman açılacak merak ediyor. Okulların açılış ve kapanış tarihleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan 2018-2018 eğitim öğretim iş takvimiyle birlikte belli oldu. İşte milyonlarca öpğrenci ve velinin merak ettiği tarih ve tüm detaylar...

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı bilgilere göre; 2018-2019 eğitim öğretim  17 Eylül 2018 Pazartesi başlayacak ve ilk yarı yıl 18 Ocak 2019 Cuma sona erecek. 2018-2019 eğitim yılında öğrenciler yarıyıl tatilini, 21 Ocak 2019 - 1 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacak. Bu eğitim öğretim yılında okulların ikinci kanaat dönemi ise 4 Şubat 2019 Pazartesi başlayıp 14 Haziran 2019 Cuma sona erecek.

18-07/15/okullar-aciliyor-1531654942.jpg

AYDIN'DA ÜCRETSİZ OKUL ÖNCESİ EĞİTİM

Germencik’in Dağyeni Mahallesi Mesire Alanı açılışında konuşan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın 2. dev projesini açıkladı.

Mesire alanının açılışında konuşan Ümmet Akın; oldukça ses getiren ücretsiz su projesinin ardından, ilk kez ücretsiz okul öncesi eğitim projesini anlattı. Başkan Akın; Aydın tekstilin olduğu alanın bir kısmını okul öncesi eğitim alanı yapacağını, çevredeki evleri restore ederek güçlendireceğini açıkladı. Projesi ile ilgili bilgi veren Başkan Akın; ‘‘Her şeyin altında yatan insan. Eğer insanı doğru yetiştirirseniz; Aydın’da 0-6 yaş çocuğun zihinsel gelişimine katkı sağlayacak okul öncesi eğitimciler, psikologlar, eğitim bilimcileri ve akademisyenlerle birlikte yeni bir eğitim reformu kuracağız. Çocukların yaratıcılığı ve sayısal zekasının gelişimine destek olacağız. Bu şekilde sayısal, sözel ve yaratıcı zekası gelişen evlatlarımızla katma değeri yüksek tarımı, turizmi, eğitimi, teknolojik alanı geliştireceğiz. Ve Aydın bugünkü halinden çok daha gelişmiş bir yerde olacak’’ dedi.

18-07/15/okullarda-denetim-1531655277.jpg

SURİYE OKULLARINA İNCELEME

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Cüneyt Yavuz, Çobanbey ile Azez ilçesindeki okullar ile kamplardaki okullarda incelemelerde bulundu.

Geçen hafta Kilis’e atanan İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Cüneyt Yavuz, berberinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Kesikminare ile birlikte Suriye’deki Çobanbey Milli Eğitim Müdürlüğünü, Azez Milli Eğitim Müdürlüğünü ve kamplar bölgesini ziyaret etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN