Olympiakos tişört bastı, Fenerbahçe anında cevabını verdi

Olympiakos tişört bastı, Fenerbahçe anında cevabını verdi

Anadolu Efes'i eleyerek THY Euroleague'de Final Four'a yükselen Olympiakos, İstanbul'da düzenlenecek finaller öncesinde özel bir tişört çıkardı. Fenerbahçe'den bu tişörte cevap gecikmedi.

Olympiakos, İstanbul'da düzenlenecek Final Four için hazırlıklara başladı! Olympiakos'un mesajına Fenerbahçe'den kısa süre içerisinde cevap geldi.

Anadolu Efes'i 5. maçta yenerek seriyi 3-2 kazanan ve adını Final Four'a yazdıran Yunan temsilcisi, Final Four için çıkarttığı tişört ile gündem oldu.

FENERBAHÇE'DEN CAMİİ'Lİ CEVAP

İstanbul Boğazı ve Boğaziçi Köprüsü'nün yer aldığı tasarımda Ayasofya Camii'si de yer aldı. Tişörtte Ayasofya Camii'sine minare eklenmemesi ve altına İstanbul'un Yunanca yazılışı Konstantinopolis'un yazılması dikkat çekti.

17-05/04/8302420.jpg

Konstantinopolis yazısının hemen altında Final Four'u simgeleyen 2017 yazısında yer alan nazar boncuğu da bir başka dikkat çeken ayrıntı oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN