Ordu’nun 5 ilçesinde eğitime kara molası | Yarın okullar tatil mi?

Ordu’nun 5 ilçesinde eğitime kara molası | Yarın okullar tatil mi?

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Çamaş, Çatalpınar, Gölköy, Gürgentepe ve Korgan ilçelerinde okullar yarın 1 gün süreyle tatil edildi" denildi.

Ordu’da özellikle yüksek kesimlerde etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 5 ilçede okullar yarın 1 gün süreyle tatil edildi.

14 ŞUBAT TATİL

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Çamaş, Çatalpınar, Gölköy, Gürgentepe ve Korgan ilçelerinde eğitim-öğretime 14 Şubat Salı günü 1 gün süreyle ara verileceği belirtildi. 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Öte yandan kar nedeniyle kapanan mahalle yollarının açılması için karayolları ve Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN