‘Otobüste katil var şoför bey’

‘Otobüste katil var şoför bey’

Konya’da Mısırlı eşi ve onun Faslı arkadaşını boğazlarını keserek öldüren İbrahim Mohamed, çocuğunu alarak kaçtı. Şehirler arası otobüse bindiği tespit edilen katil zanlısı, polisin aracın şoförüyle irtibata geçmesi sonucu düzenlenen operasyonla yakalandı.

Konya’da Mısırlı bir çocuk annesi eşi Sanaa Mımı Abdelrahman Mkboul (35) ve evlerinde kalan Faslı kadın misafiri Fatıma Boumendıl’ı (55) önceki gece boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla aranan Amrmohamed İbrahim Mohamed (42) yolcu otobüsünde yakalandı. Olay, Meram ilçesinde bulunan bir apartmanın ilk katında meydana geldi. Binanın giriş katında bulunan lokantada bulaşıkçı olarak çalışan Fatıma Boumendıl, ikindi namazını kılmak için üst katta misafir olarak kaldığı Mkboul’ın evine çıktı. Boumendıl’ın uzun süre işletmeye dönmemesi ve telefonunu açmaması üzerine şüphelenen lokanta çalışanları polisi aradı. Saat 22.30’da olay yerine gelen polis, kapıyı açıp içeri girdiğinde Mısırlı Mkboul ve Faslı Boumendıl’ı boğazları kesilerek öldürülmüş halde buldu. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, lokanta çalışanlarının ifadelerinden akşam saatlerinde Mkboul’ın eşi Mohamed’in eve geldiği, bir süre sonra 3 yaşındaki çocuğunu yanına alarak binadan çıktığı bilgisine ulaştı. Ardından ekipler, şüphelinin olay yerinden 150 metre uzaklıkta taksiye binerek otogara gittiğini saptadı. Polis, otogarda yaptığı güvenlik kameraları çalışmasında şüphelinin çocuğuyla birlikte Gaziantep otobüsüne bilet aldığını tespit etti. Polisler, Mohamed’in içinde bulunduğu yolcu otobüsünün şoförüyle telefonla konuşup durumu anlattı. Adana yakınlarında seyreden aracın şoföründen durumu yolculara fark ettirmemesi ve belirtilen yerde durması istendi. Daha sonra otobüse düzenlenen operasyonla Mohamed, oğluyla birlikte sabaha karşı gözaltına alındı. Konya’ya getirilen ve sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Mohammed’in tercüman eşliğinde ifadesi alınacağı kaydedilirken zanlının eşiyle sürekli kavga ettiğini söylediği ve olay gününde de tartıştıklarını belirttiği öğrenildi. 3 yaşındaki çocuk ise devlet korumasına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN