Raylara inen kadına tren çarptı | Mersin haberleri

Raylara inen kadına tren çarptı | Mersin haberleri

Mersin’in Tarsus ilçesinde, 62 yaşındaki Azize Çolak raylardan geçtiği sırada trenin çarpması sonucu ağır yaralandı. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Mersin’in Tarsus ilçesi Yenice Mahallesi tren istasyonunda korkunç bir olay meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 62 yaşındaki Azize Çolak, 23 Ağustos Çarşamba günü biletini aldıktan sonra yolculuk yapacağı trene binmek için rayların üzerinden karşı tarafta bulunan perona geçmeye çalıştı.

AĞIR YARALANDI

Bu esnada hat değiştirmek için manevra yapan lokomotif yaşlı kadına çarptı. Trenin çarpmasıyla yaşlı kadın raylarını dışına savrulurken, başını yere çaparak ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekipleri Çolak’ı Tarsus Devlet Hastanesine kaldırdı. Yoğun bakımda yatan Çolak’ın durumun ağır olduğu öğrenildi. Trenin Çolak’a çarpma anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

MERSİN/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN