Rize'de dereye düşen 11 yaşındaki Nehir aranıyor

Rize'de dereye düşen 11 yaşındaki Nehir aranıyor

Rize'nin Ardeşen İlçesi Tunca Beldesi'nde 4 gün önce dereye düşerek kaybolan 11 yaşındaki Nehir Zenginal'ı arama çalışmaları sürüyor.

Eskiarmutluk Köyü'nde, kardeşi ile oynarken düşen lastik ayakkabısını almaya çalışırken dengesini kaybederek dereye düşerek ve akıntıda sürüklenerek kaybolan Nehir Zenginal'ı arama çalışmaları bugün de devam etti. Jandarma, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ile İkizdere Arama Kurtarma Derneği (DAK) ekipleri arama çalışmalarını sürdürdü.

KÖYLÜLER DESTEK VERDİ

Halatla bağlanarak güvenlik önlemi alan DAK ekipleri, Tunca deresine girerek ağaç köklerinin bulunduğu alanları aradı. Yaklaşık 18 kilometre boyunca uzanan Tunca Deresi'nde yürütülen çalışmalara, kayıp kızın babası Kadir Zenginal ile köylüler de destek verdi.

Öte yandan Nehir'i bulabilmek için Ramazan Bayramı sonrası Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki JAK timinin bölgeye gelerek dere boyunca ve su altında arama çalışması yapacağı öğrenildi.

RİZE/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN