Rus gemisi Çanakkale Boğazı’ndan geçti: Düşen Rus uçağını arayacak

Rus gemisi Çanakkale Boğazı’ndan geçti: Düşen Rus uçağını arayacak

Rusya Deniz Kuvvetlerine ait 'RFS Seliger' adlı araştırma ve kurtarma gemisi, Akdeniz’de düşen Rus uçağını aramak için Çanakkale Boğazı'ndan geçerek Ege Denizi’ne doğru yol aldı.

Rusya Deniz Kuvvetlerine ait ’RFS Seliger’ adlı 60 metre boyundaki tam donanımlı araştırma ve kurtarma gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçti. Askeri personelden oluşan derin deniz dalgıç ekibinin görev yaptığı gemide 9 uzman ve 16 gemici yer alıyor.

Marmara Denizi’nden Çanakkale Boğazı’na giriş yapan gemi saat 10.00 sıralarında Çanakkale önlerine ulaştı. Ege Denizi’ne doğru yol alan Rusya Deniz Kuvvetlerine ait ’RFS Seliger’ adlı araştırma ve kurtarma gemisinin geçtiğimiz günlerde Akdeniz’de düşen Rus askeri İl-20 tipi uçağı aramak için bölgeye gitmesi düşünülüyor.

ÇANAKKALE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN