Şahinbey Belediyesi KPSS 2018 sorularını çözen vatandaşları yalnız bırakmadı

Şahinbey Belediyesi KPSS 2018 sorularını çözen vatandaşları yalnız bırakmadı

Şahinbey Belediyesi KPSS 2018’e giren vatandaşların heyecanını paylaşarak çadırlar kurup su ikramında bulundu. Adayları zorlayan KPSS 2018 soruların sonrasında su ikram edilen çadırlarda dinlendiler

Birçok kişinin yaşamına yön verecek olan KPSS de vatandaşları yalnız bırakmayan Şahinbey Belediyesi, daha önce olduğu gibi sınava girecek olanların heyecanını paylaşıp ikramda bulundu.

KPSS’ye girecek olan adaylar Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Başkanımızın her alada yaptığı çalışmaları takip ediyoruz. Özellikle eğitimde gösterdiği hassiyet bizleri oldukça mutlu ediyor. Bu günde sınav öncesinde sınava girecek olanlara su dağıtması çok ince bir davranış kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dediler. Sınava giren memur adayları KPSS 2018 soruları karşısında ter döktü. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN