Sakarya'da arılar kent merkezine girdi, esnaf kepenk kapattı

Sakarya'da arılar kent merkezine girdi, esnaf kepenk kapattı

Sakarya'da kovandan kaçan arılar kent merkezine indi. Vatandaşlar, dükkan ve evlerindeki camları kapattı. Arılar bir binanın duvarında toplanınca, arıcılık yapan vatandaş devreye girdi. Arılar toplandı, salınmak üzere ormana götürüldü.

Sakarya'nın Adapazarı İlçesi'nde kovandan kaçtığı tahmin edilen çok sayıda arı, şehir merkezinin işlek yerlerinden Kavaklar Caddesi'ne geldi. Arıları fark eden vatandaşlar dükkanlarının ve evlerinin camlarını kapattı.

Habertürk Haber Merkezi'nden Ramiz Kaan Oktar'ın aktardığına göre; Arılar ise bir binanın birinci kat duvarına kondu. Yakınlarda oturan ve arıcılık yapan bir vatandaş, koruma elbiseleriyle topladığı arıları ormanlık bir alanda salmak üzere aracına koyarak bölgeden uzaklaştırdı. Çevredeki vatandaşlar arıların gitmesiyle rahat bir nefes aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN