Sakarya'da Suriyeli ailenin kaldığı ev yandı

Sakarya'da Suriyeli ailenin kaldığı ev yandı

Sakarya'da Suriyeli ailenin kaldığı ev çıkan yangında kullanılamaz hale gelirken, dumandan etkilenen iki Suriyeli hastaneye kaldırıldı.

Sakarya'nın Erenler ilçesi Küpçüler Mahallesi Küpçüler Caddesi üzerinde Suriyeli bir ailenin yaşadığı evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Çıkan yangını gören çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, evin bir kısmı kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan evde bulunan ve çıkan yangın sonrası dumandan etkilenen iki Suriyeli olay yerine gelen sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

SAKARYA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN