Samsun'da sanayi sitesinde patlama: 11 kişi yaralandı

Samsun'da sanayi sitesinde patlama: 11 kişi yaralandı

Samsun'un Canik ilçesinde sanayi sitesinde bir iş yerinde patlama sonrası yangın çıktı. Yangın nedeniyle Samsun-Ankara çevre yolu ulaşıma kapatıldı. Yangını söndürme çalışması devam ederken, ilk belirlemelere göre 11 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Gülsan Sanayi Sitesi İlkadım Bulvarı üzerinde bulunan bir dondurma imalathanesinde saat 09.50'de büyük bir patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte yangın çıktı. Yangın bitişikteki iş yerlerine sıçradı. Patlama ve yangınla birlikte bölge savaş alanına döndü.

17-07/17/patlam.jpg

Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans sevk edildi. Yangını söndürmek için Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, AFAD ve 112 seferber oldu. Olayda ilk belirlemelere göre 1’i ağır 11 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

17-07/17/sams.Jpeg

Patlamanın Samsun- Ankara çevre yolunun Canik bölgesindeki viyadük altında meydana gelmesi nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.

İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürerken, içeriden yeni patlama seslerinin geldiği duyuldu. 

17-07/17/samsun.Jpeg

SAMSUN/İHA/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN