Samsun'da silahlı saldırıda iki oğlu ölen baba tutuklandı

Samsun'da silahlı saldırıda iki oğlu ölen baba tutuklandı

Samsun'da 2 oğlu silahlı saldırıda hayatını kaybeden baba çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Onurcan Tekcan, Mehmet Semercioğlu ve Kerem Öztürk ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'un Çarşamba ilçesi Orta Mahalle'de 3 gün önce meydana gelen olayda, silahlı saldırıya uğrayan Alptuğbey Tekcan (20) ve kardeşi Göktuğbey Tekcan (18) ile Murat Aşar (46) hayatını kaybetmiş, Mustafa Salih Semercioğlu (26) ile babası Mehmet Semercioğlu (66) yaralanmıştı.

Mustafa Salih Semircioğlu'nun Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ndeki tedavisi devam ederken, hafif yaralanan babası Mehmet Semercioğlu ile olayda 2 oğlu hayatını kaybeden Turan Tekcan (45) ile oğlu Onurcan Tekcan (28) ve Kerem Öztürk (21) gözaltına alındı.

BABA TUTUKLANDI

Çarşamba Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlanan 4 kişi Çarşamba Adliyesi'ne sevk edildi. Baba Turan Tekcan çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Onurcan Tekcan, Mehmet Semercioğlu ve Kerem Öztürk ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güvenlik güçlerine teslim olan olayın şüphelilerinden Tekcan kardeşlerin babası Turan Tekcan polis nezaretinde cenaze namazına katılmıştı.

SAMSUN/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN