Sancak bölgesinde çekilen kare sosyal medyada gündem oldu

Sancak bölgesinde çekilen kare sosyal medyada gündem oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancak bölgesinin en büyük şehri Novi Pazar'ı ziyaret etti, bölge halkı ile selamlaştı, çocuklarla selfie çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti, şehirde adeta bayram havası yaşattı. Minik bir çocuğun Erdoğan'ın boynuna sarılıp ağlaması ise sosyal medyada günün konusu oldu.

Erdoğan, Sırbistan temaslarının ikinci gününde ülkedeki Boşnakların yoğun olarak yaşadığı Sancak bölgesinin en büyük şehri Novi Pazar'ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Novi Pazar Belediyesi'nin önünde halka hitaplarının ardından şehir merkezinde yürüyüş yaptı.

17-10/12/0x0-cumhurbaskani-erdogana-sirbistanda-sevgi-seli-1507752782949.jpg

Novi Pazar'a akın eden binlerce kişi, Erdoğan'ı görmek için şehrin sokaklarını doldurdu. Şehrin dört bir yanına "Türkiye", "Novi Pazar'a hoş geldiniz" pankartları ve Türk bayrakları asılırken, halk Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görebilmek için pencerelere ve yüksek binaların çatılarına çıktı. Erdoğan ile fotoğraf çektirmek isteyenler uzun kuyruklar oluşturuken kalabalığın arasından gelen minik kız ise Cumhurbaşkanı'nın boynuna sarılarak ağladı. 

17-10/12/0x0-cumhurbaskani-erdogana-sirbistanda-sevgi-seli-1507752792175.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN