Şanlıurfa'da 4.2 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Şanlıurfa'da 4.2 büyüklüğünde deprem | Son depremler

Son dakika! Şanlıurfa'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sahur vakti meydana gelen deprem nedeniyle vatandaşlar panik yaşadı. Merkez üssü Şanlıurfa'ya bağlık Buğdayhöyük köyü olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Boğaziçi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü depremin büyüklüğünü 4.2, AFAD ise 4.0 olarak açıkladı.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.09'da merkez üssü Karaköprü ilçesi olan 4 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

Çevre illerde de hissedilen depremin yerin 12 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirlendi.

Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. 

Öte yandan gece yarısından sonra Akdeniz'de de deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre Türkiye saatiyle 01:17'de meydana gelen deprem 28.9 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Depremin büyüklüğü ise 4.7 olarak açıklandı.

18-05/21/ekran-resmi-2018-05-21-041609.png

Türkiye ve dünyada meydana gelen en küçük depremler bile biz hissetmesek de kaydeliyor. Son depremleri buradan bakabilirsiniz

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN