Şanlıurfa'da görüntülemek istediği hortuma kapılan işçi konuştu: Sarsıldım ama düşmedim

Şanlıurfa'da görüntülemek istediği hortuma kapılan işçi konuştu: Sarsıldım ama düşmedim

Şanlıurfa'da bir kişi şiddetli rüzgarın etkisiyle oluşan hortumu cep telefonuyla görüntülemek isterken çevrelerini saran hortuma yakalanınca zor anlar yaşadı.

Şanlıurfa'da Tarihi Göbeklitepe Kazı Alanı'nda güvenlik görevlisi olarak çalışan 24 yaşındaki Hasan Yıldız, şiddetli rüzgarın etkisiyle yaklaşık 15 metre yakınında oluşan hortumu cep telefonuyla görüntülemek istedi.

Kayda girip 35 saniye çevresindeki hortumun çekimini yapan Yıldız, uzaklaştığını düşündüğü hortumun bir anda kendisine doğru gelmesiyle zor anlar yaşadı.

HORTUM BİZİ İÇİNDE ALDI

Yaşadıklarını AA muhabirine anlatan Yıldız, "Aniden fırtına çıktı, hortum bizi içine aldı. Ben de çekim yaparken beni de kapacaktı. Çok şükür bir zararımız yok. Biraz şiddetliydi sarsıldım baya ama düşmedim." diye konuştu.

17-05/02/resimid_6864131.jpg

Olay hemen yakınında gerçekleşen Vehbi Kaçar da hortumun uzaklaşacağını düşündükleri anda kendilerine yaklaştığını vurgulayarak, "Hortum bize doğru geliyordu. Hasan da hemen telefonuna kameraya aldı. Biz gideceğini düşünüyorduk bir anda üzerimize geldi. Hemen bizi sardı ben o an korktum ve çevremdeki demiri tuttum." şeklinde konuştu.

PANİK ANLARI KAMERADA

Cep telefonuna yansıyan görüntülerde 15 metre uzağındaki hortumu çeken Yıldız'ın, saniyeler içerisinde kendini saran hortumun içinde kalarak yaşadığı panik anları yer aldı.

ŞANLIURFA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN