Savcılık, Hürriyet'in "Karargah rahatsız" manşetiyle ilgili soruşturma başlattı

Savcılık, Hürriyet'in "Karargah rahatsız" manşetiyle ilgili soruşturma başlattı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Hürriyet Gazetesi'nin 'Karargah' manşeti hakkında 'cunta yapılanması' olabileceğini değerlendirerek soruşturma başlattı.

İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Hakan Sağlam, Hürriyet gazetesinin 25 Şubat 2017 tarihli baskısının birinci sayfasında yer alan ''Karargah rahatsız'' haberiyle ilgili Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Sağlam dilekçesinde ''Karargah rahatsız'' başlığıyla yayımlanan haberde ''askeri kaynaklar'' olarak tanımlanan cunta yapılanması üyelerinden şikayetçi oldu.

Sağlam'ın dilekçesini işleme koyan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlattı.

Savcılık tarafından yapılan açıklamada, ''25 Şubat 2017 tarihinde Hürriyet gazetesinde yayımlanan 'karargah rahatsız' başlıklı haber içeriğinde bahsedilen karargahın hükümetin icraatlarını önlemeye yönelik bir cunta yapılanması olabileceği izlenimi edinildiğinden ve bu hususta bir şikayet dilekçesi verilmesi de nazara alınarak konu hakkında Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştır'' denildi.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN