Sigara içen gence yumruk atan zanlı için 9 yıl hapis istemi

Sigara içen gence yumruk atan zanlı için 9 yıl hapis istemi

İstanbul Fatih'te geçen ramazan ayında sokakta sigara içen gence yumruk atıp şuurunun kaybolmasına neden olan Ufuk Tekel'in 9 yıla kadar hapsi istendi.

Ramazanda sigara içtiği gerekçesiyle Gökay Çetin'e yumruk atıp şuurunun kaybolmasına neden olan Ufuk Tekel ile ilgili iddianame tamamlandı.

İddianameye göre; Gökay Çetin, 20 Haziran'da çalıştığı giyim mağazası önünde bir araca dayanmış sigara içiyordu. Mağaza önüne motosikletini park eden şüpheli Ufuk Tekel, Çetin'in yanından geçerken "Zıkkım iç" diyerek önce sözle saldırıda bulundu. Tekel, daha sonra Gökay Çetin'in çenesine yumruk attı.

KASTEN ADAM YARALAMA

Şuurunu kaybeden Çetin, uzun süre hastanede tedavi gördü. Ufuk Tekel'in “hayati tehlike geçirtecek şekilde kasten yaralama”, “inanç, düşünce veya yaşam tarzına müdahale” suçundan 9 yıla kadar hapsi istendi. Ufuk Tekel'in yargılanmasına önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN