Siirt'te silah kaçakçılığı operasyonu

Siirt'te silah kaçakçılığı operasyonu

Siirt'in Şirvan ilçesinde 2 şüphelinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, silah ve mühimmat kaçakçılığı yapıldığı yönündeki ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldığı belirtildi.

17-09/19/sil2.jpg

Şirvan Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden İl Jandarma Komutanlığı KOM ve Asayiş Şube müdürlükleri ile Şirvan İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince ilçeye bağlı Otluk köyü Benekli mezrasında ikamet eden K.B. ve A.B'ye ait ev ve eklentilerinde arama yapıldığı ifade edilen açıklamada, K.B'nin ev ve eklentilerinde yapılan aramada ruhsatsız kaleşnikof piyade tüfeği, 2 silaha ait şarjör ve 60 piyade tüfeği fişeği, A.B'nin ev ve eklentilerinde yapılan aramada da ruhsatsız tabanca, 12 tabanca fişeği, el yapımı kılıç ve kama bulunduğu aktarıldı.

Açıklamada, olayla ilgili 3 şüphelinin yakalandığı kaydedildi.

SİİRT/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN