Silahlı saldırıda ölen iki oğlunun cenazesine özel izinle katıldı

Silahlı saldırıda ölen iki oğlunun cenazesine özel izinle katıldı

Samsun'da silahlı saldırıda hayatını kaybeden iki kardeş bugün toprağa verildi. Cenaze törenine aynı olayda gözaltına alınan babaları Turan Tekcan da Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izinle polis eşliğinde katıldı.

Olay, geçen cumartesi gecesi Samsun'un Çarşamba İlçesi Terme Caddesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre iki grup arasında otomobil parkı yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirlerine tabanca ve tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu 46 yaşındaki Murat Aşar, 20 yaşındaki Alptuğbey Tekcan ve kardeşi 18 yaşındaki Göktuğbey Tekcan hayatını kaybetti. 26 yaşındaki Mustafa Salih Semercioğlu ise ağır yaralanarak Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

ÖZEL İZİNLE KATILDI

İki grup arasında çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybeden Göktuğbey ve kardeşi Alptuğbey Tekcan'ın cenazeleri bugün Çarşamba Devlet Hastanesi morgundan alınarak cenaze aracı ile Rıdvan Bey Camisi'ne getirildi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra iki kardeşin cenazeleri gözyaşları arasında Göğceli Mezarlığı'nda toprağa verildi. Öte yandan olayla ilgili polis tarafından aranan ve daha sonra polise teslim olan Tekcan kardeşlerin babası Turan Tekcan da Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan özel izin ile polis eşliğinde cenaze törenine katıldı.

Ayrıca olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişinin sorgusunun emniyette sürdüğü belirtildi.

SAMSUN/DHA




İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN