Silikon skandalında yeni gelişme: Soruşturma başlatıldı

Silikon skandalında yeni gelişme: Soruşturma başlatıldı

İzmir'de bir güzellik salonunda dudağına dolgu maddesi enjekte edildikten sonra dudağı şişen hastanın şikayeti üzerine İl Sağlık Müdürlüğünce merkeze yönelik soruşturma başlatıldı.

İzmir Karabağlar ilçesindeki bir güzellik salonuna 8  Ağustos'ta giden Burcu Ş'nin dudağına dolgu maddesi enjekte edildi.

Geçirdiği operasyonun ardından dudağında şişme olan Burcu Ş, İzmir İl  Sağlık Müdürlüğüne güzellik salonu hakkında şikayette bulundu. Şikayet üzerine  merkez hakkında soruşturma başlatıldı.

İzmir İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, bu tür olayların yaşanmasının kendilerini üzdüğünü, ekiplerin dudağa  enjekte edilen maddeyi araştırdığını belirtti.

Güzellik merkezlerinin kendilerine kayıtlı olmadığını, bu iş  yerlerinin ruhsatlarını ilçe belediyelerinden aldığını ifade eden Salnur,  "Merdiven altı çalışanlar da var. Vatandaşlarımız buralardan hizmet alırken  bunlara dikkat etmeli. Müdürlük olarak bu merkezle ilgili savcılığa suç  duyurusunda bulunacağız." dedi.

İZMİR/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN