Sınava geç kalan adayın annesi görevlilere yalvardı: Allah rızası için alın

Sınava geç kalan adayın annesi görevlilere yalvardı: Allah rızası için alın

ÖSYM tarafından yapılan İş yeri hekimliği sınavına girecek olan aday geç kaldığı için sınava alınmadı. Sınav alanındaki adayın annesi çocuğu geç kalınca görevlilere "Sizin çocuğunuz yok mu lütfen Allah rızası için alın sınava" diyerek görevlilere yalvardı. Talihsiz annenin sözleri sonuç vermedi.

İş yeri Hekimliği sınavı için Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gelen aday sınava geç kaldığı için içeri alınmadı. Adayın annesi görevlilere dakikalarca, "Şehir dışından geliyorum lütfen. Kaza vardı yolda lütfen. Allah rızası için ne olur alın. Alın Allah rızası için. Sizin çocuğunuz yok mu lütfen Allah rızası için alın sınava" diyerek görevlilerden yardım bekledi. Bir kaç dakika ile yaşanan sınav mağduriyetlerine bir yenisi eklenmiş oldu. Yaşanan bu anlar bir vatandaş tarafından görüntülendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN