Sınavda rahatsızlanan Ecenur hastaneye kaldırıldı | Bursa haberleri

Sınavda rahatsızlanan Ecenur hastaneye kaldırıldı | Bursa haberleri

Bursa'da Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na Şehit Piyade Er Nezir Akgül Ortaokulu'nda giren Ecenur Parlak, sınavın başlaması ardından fenalaşınca geçirince ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Üniversiteye girişte ilk aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) için erken saatlerde aileleri ile sınav merkezlerine gelen adaylar yoğun güvenlik önlemleri altında sınava girdi.

2 milyon 265 bin 902 kişinin girdiği sınavda, adaylar salonlara yarım saat öncesinden alınmaya başlandı. Bursa Şehit Piyade Er Nezir Akgül Ortaokulu'nda sınava giren adaylar, sınava yetişebilmek için koşuştururken, aileler heyecanla dışarıda bekledi.

HASTA OLDUGU BELİRTİLDİ

Hasta olduğu belirtilen ve hastaneden sınav için gelen Ecenur Parlak, sınav alanında rahatsızlanınca görevliler tarafından dışarı çıkarıldı. Okula çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Ecenur, üzüntüsü yüzüne yansıdı. YGS, saat 10.00 da başlayayıp, saat 12.40 da sona erdi.

BURSA/DHA













İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN