Şişli'de trafik kazası: 1'i ağır, 2 yaralı

Şişli'de trafik kazası: 1'i ağır, 2 yaralı

Şişli Büyükdere Caddesi'nde kontrolden çıkan bir aracın kaldırıma çıkması sonucu 2 kişi yaralandı. Yaralılardan 1'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Şişli'de sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil önce kaldırıma çıktı, ardından bir plazanın girişindeki merdivenlere çarparak durabildi. Kazada araç içerisindeki iki kişi yaralandı. Kaza gece saat 01.00 sıralarında 19 Mayıs Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde meydana geldi. Taksim istikametinden gelen Burak O.'nun kullandığı araç, Cevahir Alışveriş Merkezi önünde kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkan otomobil, bir plazanın girişindeki merdivenlere çarparak durabildi.

İKİ KİŞİ YARALANDI

Kaza da araçta bulunan Burak O. Ve Burak K. yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN