Sivas'ta çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu | Sivas Haberleri

Sivas'ta çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu | Sivas Haberleri

Sivas'ta bir çöp konteynerinde poşete atılmış bebek cesedi bulundu. Yapılan inceleme sonucu bebeğin yeni doğduğu anlaşıldı.

Alınan bilgiye göre, çöplerden kağıt toplayan Muhammed Görücü, Eğriköprü Mahallesi TOKİ sitelerinin bulunduğu alanda çöp konteynerinde poşet içerisinde bebek cesedi görünce durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri, yeni doğduğu tahmin edilen ve cinsiyeti kız olan bebeğin öldüğünü tespit etti.

Bebeğin cesedi yapılan incelemenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çöpte delil toplayan polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görücü, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kağıt toplamak için çöp karıştırdığı sırada bebeğin cesedinin poşet içerisinden düştüğünü söyledi.

SİVAS/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN