Sivas'ta okulları tatil mi? Kar yağışının etkili olacağı Sivas'ta kar tatili haberi var mı?

Sivas'ta okulları tatil mi? Kar yağışının etkili olacağı Sivas'ta kar tatili haberi var mı?

Kış iyiden iyiye yüzünü göstermeye başlamışken bazı ilçe ve beldelerden de kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Bunların başında ise Sivas var. Öğrenciler ve veliler Sivas'ta okullar tatil mi? Kar tatili Sivas'ta olacak mı gibi soruların yanıtını merak etmeye başladı. Sivas' ta Salı, çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kar yağışlı geçecek. Yoğun kar yağışının olacağı ilde kar tatili haberleri ve son dakika tatil haberlerini sizler için araştırdık. İşte Sivas'ta okullar tatil mi sorunuzun yanıtı...

Meteorolojiden alınan bilgilere göre Sivas'ta kar yağışı 4 gün boyunca etkili olacak. Bu kar uyarısından sonra vatandaşlar ve öğrenciler Sivas'ta okullar tatil mi sorusunun yanıtını merak ediyor. Sivas Valiliği'nden yapılacak olan tatil haberine çevrilen gözlerde son dakika haberleri ise yazımızda. Eğitim Öğretimin aksamısına neden olan olayların ilk sırasında kar tatili haberleri geliyor. Kış aylarına girdiğimiz şu günlerde en çok internetten aranan konu ise kar tatili haberleri oldu. Bu illerin başında da Sivas geliyor. Zira Sivas önümüzdeki günlerde resmen donacak. Bu haber sonrası ise gözler Valiliğe ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne çevrildi. Öğrenciler Sivas'ta okullar tatil mi sorusunun yanıtını Karar.com'dan takip edebilirler. İşte Sivas'ta okulları tatil mi? Kar yağışının etkili olacağı Sivas'ta kar tatili haberi var mı sorularınızın yanıtı...

SİVAS'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Kar yağışının etkili olacağı Sivas'ta 7'den 70'e herkesin merak ettiği konuların ilk sırasında Sivas'ta okullar tatil mi sorusu geliyor. Bu bağlamda gözler Sivas Valiliği ve Sivas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne çevrildi. Şuana kadar iki kurumdan da resmi bir açıklama gelmedi ancak kar yağışının etkili olacağı ilde duruma göre tatil olması bekleniyor.

SİVAS DONACAK

Sivas’ta hafta sonu hava sıcaklığı eksi 10 dereceyi bulacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre yurdun önemli bir kısmında olduğu gibi Sivas’ta da hava sıcaklığı yaklaşık 10 derece birden düşecek. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Sivas ve çevresinde kar yağışı bekleniyor. Hafta sonu ise en düşük hava sıcaklığının eksi 10 derece olacağı duyuruldu. Çarşamba gününden itibaren Sivas’ta en yüksek ısı da sıfırın altında olacak.

YURTTA HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Kırşehir ve Giresun çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinden sonra Bolu ve Karabük çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı batı kesimlerde yağışla birlikte 2 ila 6 derece azalacak, diğer yerlerde değişmeyecek. Rüzgarın genellikle güneyli, Marmara ve Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da akşam saatlerinden sonra yer yer kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.

Kış iyiden iyiye yüzünü göstermeye başlamışken bazı ilçe ve beldelerden de kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Bunların başında ise Sivs var. Öğrenciler ve veliler Sivas'ta okullar tatil mi? Kar tatili Sivas'ta olacak mı gibi soruların yanıtını merak etmeye başladı. Sivas' ta Salı, çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri kar yağışlı geçecek. Yoğun kar yağışının olacağı ilde kar tatili haberleri ve son dakika tatil haberlerini sizler için araştırdık.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN