Sokak ortasında güpegündüz çatışma: 5 yaralı

Sokak ortasında güpegündüz çatışma: 5 yaralı

Kırıkkale’de yolcu taşıması meselesi yüzünden tartışan iki grup arasında sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Kavgada 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesi Yurtkur Caddesi’nin Kırıkkale-Ankara yolu üzerinden giriş mevkisinde gerçekleşti. Kırıkkale-Ankara arası kaçak olarak yolcu taşıdığı iddia edilen bir grup ile bir başka özel yolcu taşımacılığı yapan firmanın çalışanları arasında uzun zamandır süren tartışmanın büyümesi ile iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı.

5 KİŞİ YARALANDI

Saat 12.45’te öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu bölgede yaşanan çatışmada, iki gruptan O.G., C.Y., F.B., A.B., V.G. yaralandı. Yaşanan çatışmada çevrede bulunan insanlar zarar görmezken, seken mermilerden biri bir arabanın camına isabet etti.

Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

KIRIKKALE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN