Arda'nın ifadesi ortaya çıktı: Al vur dedim patladı, Berkay 'sorun yok kaptan' dedi

Arda'nın ifadesi ortaya çıktı: Al vur dedim patladı, Berkay 'sorun yok kaptan' dedi

Arda Turan-Berkay kavgasında, Turan’ın elindeki silahın ateş aldığı ortaya çıktı. Savcılık, futbolcunun yakalanması ve tabancanın bulunması talimatını verdi. Kasten yaralama ve silahlı tehditten soruşturma başlatan savcılık, Berkay, eşi ve Murat Dalkılıç’ın ifadesinin alınmasını istedi. Arda Turan, Emniyet'te şüpheli sıfatıyla 3 saat ifade verdiği, belindeki silahı Berkay'a vererek 'al bana sık' dediğini ancak silahın bu sırada kendi kendine patladığını söyledi. Ünlü futbolcu ayrıca Berkay'ın da kendisine "Ben seni tanıyorum kaptan. Sorun yok" dediğini iddia etti.

Salı gecesi Arda Turan ve Berkay Şahin arasında Emirgan’daki Gizli Kalsın’da yaşanan tartışma sırasında, Turan’ın kafa attığı Berkay Şahin’in burnu kırıldı. Ünlü şarkıcı ve eşi Özlem Şahin özel bir hastaneye gitti. Saatler 05.30’u gösterdiğinde Arda Turan da onların bulunduğu hastaneye giriş yaptı. İddiaya göre ikili arasında tartışma sürerken hastaneye Murat Dalkılıç da geldi. Güvenlik görevlileri, hastaneye gelen kişilerin alkollü olduklarını, ayrıca ünlü futbolcunun belindeki kabarıklığı fark etti ancak Arda Turan onlara hiçbir olumsuzluk yaşanmadığını söyledi. Ne var ki tartışma sırasında silah ateş aldı. Mermi fotokopi makinesinden sekip yere isabet etti. Bunun üzerine Arda Turan hastaneden ayrıldı.

SİLAH KAMERADA

Olayın haber verilmesi üzerine olay yerine gelip inceleme başlatan polislere silahtan çıkan mermi çekirdeği özel güvenlikçiler tarafından teslim edildi. Mermiye el konulurken, güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Görüntüler, Arda Turan’ın elinde silah olduğunu ortaya çıkardı. Polis Cumhuriyet Savcılığı’na bilgi verdi. Savcılık, “kasten yaralama ve silahlı tehdit”ten dosya açılması, Arda Turan’ın yakalanması ve tabancanın bulunması talimatını verdi. Ayrıca Berkay, eşi ve Murat Dalkılıç’ın ifadelerinin alınmasını istedi. Özlem Şahin’in ifadesinde cinsel taciz suçlamasında bulunması halinde ayrıca talimat için savcılığa bilgi verilmesi de talep edildi.

18-10/11/resimid_10637302.jpg
Arda Turan'ın şarkıcı Berkay Şahin'la kavgasının ardından savcılığın talimatıyla Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne telefonla çağrılarak ifadesine başvuruldu. Arda Turan burada yaklaşık 3 saat ifade verdikten sonra açıklama yapmadan emniyetten ayrıldı. 

İŞTE ARDA'NIN EMNİYETTEKİ İFADESİ

Beşiktaş Araştırma Büro Amirliğinde hakkındaki iddialarla ilgili sorgulanan Arda Turan, ifadesinde, "Ben eğlence mekanına gittim. Burak Yılmaz oradaydı. Birlikte otururken, Berkay yanımıza geldi. Omuzumdan ve yakamdan tutarak beni kendine doğru çekti. Ben de sinirlendim ve ne oluyor diyerek vurdum. Ben Berkay'ın eşini tanımıyorum, kendisiyle herhangi sohbetim olmadı. Benim peşinden tuvalete gittiğim ve koluna dokunduğumu söylüyor. Bu doğru değil, ben tuvalete falan gitmedim. Görüntülerde de tuvalete gitmediğim, taciz etmediğim ortadadır." dedi. 

"BERKAY, 'SORUN YOK' DEDİ" 

Arda Turan ifadesinin devamında, "Berkay'ın gittiği hastaneyi öğrenerek taciz iddiasının doğru olmadığını söylemek için peşinden gittim. Yanına gittiğimde, 'Ben buradayım eğer sözlü taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada ben senden şikayetçi de olmayacağım' dedim ve tabancayı yanına koydum. Berkay da bu sözlerim üzerine, 'Kaptan yok ben seni severim, tamam sorun yok, inanmıyorum.' dedi. 

Berkay böyle söyleyince ben de hastaneden ayrılmak için tabancayı koyduğum yerden alırken tabanca kazayla patladı." dedi. 

Arda Turan'ın polis tarafından el konulan tabancasının da ruhsatlı olduğu bildirildi.

BERKAY'IN AVUKATI OLAYI DOĞRULADI

Silahın ruhsatsız olduğu öğrenilirken, gözaltı işlemi yapılan Arda Turan, Emniyet'te ifade verdi. Arda, ifadenin ardından emniyetten ayrıldı. Sanatçı Berkay’ın avukatı Ayşegül Mermer basın açıklaması yaptı. Mermer, Arda Turan’ın emniyette ifade verdiğini söyledi.

Emirgan’da bir eğlence merkezinde Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan ve ünlü sanatçı Berkay arasında yaşanan olayın ardından Berkay’ın avukatı Ayşegül Mermer, basın açıklaması yaptı. Sanatçı Berkay’ın tedavi gördüğü hastanede açıklama yapan avukat Mermer, Arda Turan’ın emniyette ifade verdiğini söyledi.

18-10/11/bd2cf6b4f9981bd627888be8d6c030af-1539278335.jpg

ÇİRKİN VE İZAHI MÜMKÜN DEĞİL

Arda Turan’la yaşanan olay nedeniyle açıklama yapan avukat Mermer, “Ağır bir ameliyat geçirdi, burada Arda Turan’ın yapmış olduğu, olayın neresinden bakarsanız bakın, çok çirkin ve izahı dahi mümkün değildir. Az önce de söylediğim gibi olay adli mercilere intikal etmiştir. Hem bu aşamada, hem de dava aşamasında olayın takipçisi olacağız. Bu yasal süreç içerisinde belki başka davalarda açmayı düşünüyoruz” dedi.

YERE BİR EL ATEŞ ETMİŞ

Yaşanan olayı anlatan avukat Mermer, “Bu hastaneye değil, burada bir bilgi kirliliği var. İlk müdahale olan hastaneye gidince, arkasından Arda Turan ve arkadaşları geliyor ve silah olayı orada gerçekleşiyor. Yere bir el ateş edilmiş. Bu durum emniyetteki kayıtlarda var ve tespit edilmiş. Müvekkilimin beyanına göre, apar topar yardımcılarıyla birlikte hastaneye gidiyor, arkasından Arda Turan’da yanında 6-7 kişi olduğunu tahmin ettiğimiz kişilerle hastaneye geliyor ve baş başa konuşmak istediğini söylüyor. Müvekkilimde tamam diyerek acile yakın bir odaya geçerek orada konuşuyorlar. Konuşmada, ‘Ben senin eşin olduğunu bilmiyordum, bilsem yapmazdım, çek vur beni bilsem yapmazdım’ mahiyetinde bir şey söylüyor. Bunun üzerine müvekkilimde haklı olarak ‘Bilip bilmemen önemli değil, yaptığın terbiyesizlik gibi’ mahiyette bir şey söyleyince yere bir el ateş ediyor” diye konuştu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN