Son dakika! Bağcılar'da halk otobüsü 5 katlı binaya girdi

Son dakika! Bağcılar'da halk otobüsü 5 katlı binaya girdi

Bağcılar’da iddiaya göre gaz pedalı takılı kalan özel halk otobüsü, kontrolden çıkarak 5 katlı binaya girdi. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, 15 Temmuz Mahallesi Şehit Hidayet Yılmaz Sokak üzerinde meydana geldi. Bağcılar-Beyazıt seferini yapan Adem Ark yönetimindeki Özel Halk Otobüsü iddiaya göre gaz pedalı takılı kaldığı için kontrolden çıkarak 5 katı bir binaya çarptı.

18-09/15/aw491876_03.jpg

Kazada otobüs şoförü Adem Ark, yolculardan Yusuf Eskin, Hasan Güler ve yoldan geçmekte olan Efe Yiğit Şahin isimli çocuk yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

18-09/15/aw491876_04.jpg

Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, otobüsün çıkartılması için çalışma başlattı. Uzun uğraşlar sonucunda otobüs vinç yardımıyla kaza mahallinden çıkartıldı. Otobüsün çekilmesiyle binadan oluşan hasar da gözler önüne serildi.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN