Son dakika! Bakan Soylu: Dağlarda toplam 700 terörist kaldı

Son dakika! Bakan Soylu: Dağlarda toplam 700 terörist kaldı

İçişleri Bakanı Soylu, dağlarda toplam 700 terörist kaldığını belirterek, "15 Aralık itibarıyla kış operasyonlarını başlatıyoruz. Kışın 5 metre kar olsa da canlarını almazsak bu millet bize hakkını helal etmez" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada, "Dağlarda toplam 700 terörist kaldı. Kışın 5 metre kar olsa da canlarını almazsak bu millet bize hakkını helal etmez" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu, "Cumhurbaşkanımız talimatını verdi. Fırat'ın doğusu da batısı da neresiyse bilinsin ki, terörist nerede varsa ensesindeyiz, bitireceğiz. Bu coğrafyayı bu pisliklerden temizleyeceğiz." dedi.

Tunceli'de devam terör operasyonuna yönelik de bilgi veren Bakan Soylu, komandoların, 6 teröristi mağarada sıkıştırdıklarını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN