Son dakika! Beyoğlu'nda yangın: 3 çocuk hayatını kaybetti

Son dakika! Beyoğlu'nda yangın: 3 çocuk hayatını kaybetti

Beyoğlu Tarlabaşı'nda bir evde çıkan yangında üç çocuk hayatını kaybetti. İlk belirlemelere göre yangında yaralananlar da var. Faciada hayatını kaybeden küçük çocukların isimleri açıklandı. Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Beyoğlu Tarlabaşı'nda bir binanın çatı katında çıkan yangın faciaya dönüştü. İlk belirlemelere göre 3 çocuk yanarak can verirken, çok sayıda kişi de dumandan etkilendi.  İsa (5), Abdurrahman (3) ve Vedat Şahin (2) kardeşlerin cansız bedenleri aynı odada bulundu.
 
Çocukların cenazeleri Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Cenazelerin ambulansa konulduğu sırada ölen kardeşlerin ablası ve yakınları sinir krizi geçirdi.

BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Olay yerine gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan "Başımız sağolsun. Gerçekten üzüntü verici bir durum. Üç yavrumuz burada hayatını kaybetti. Çekme katlı bir apartman dairesi. Babaları işe gitmiş, anneleri Mardin'de. Kardeşleri de işe gitmiş. Sabah çocuklar katı yakıtla çalışan sobanın bulunduğu bir odaya kilitli olarak bırakılmış. Muhtemelen sobadan çıkan alevler yorganları yakıyor. Alevler tüm daireyi sarınca çocuklar vefat ediyor. Ailenin acısını paylaşıyorum. Başımız sağolsun" dedi.

17-03/18/1-1489854771.jpg

YAKINLAR SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İtfaiye ekipleri çıkış nedeni bilinmeyen yangını söndürdükten sonra daireye girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. İsa (5), Abdurrahman (3) ve Vedat Şahin (2) kardeşlerin cansız bedenleri aynı odada bulundu. Yangının sobadan çıktığı iddia edildi. Çocukların yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. 
 
Baba Ramazan Şahin'in 16 çocuğunun olduğu öğrenirken ölen kardeşlerin çocuklar arasında en küçükler olduğu belirtildi. Yangının olduğu daireye girmeye çalışan yakınları, polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi.
 
17-03/18/beyoglu.JPG

YANGININ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.
17-03/18/1-1489833478.jpg
 
 
Polis ve itfaiye yangının çıkış nedenini bulabilmek için olay yerinde inceleme yaptı. Emniyet ve tifaiyeden yangınla ilgili resmi açıklama bekleniyor. 
17-03/18/2-1489833495.jpg
 
Beyoğlu'nda eski binalarda sık sık çıkan yangınlardan biri de 31 Ocak'ta yaşanmıştı. Eski Fitaş sinemasının da bulunduğu binada çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürülmüştü. 
 17-03/18/3-1489833512.jpg
 
17-03/18/4-1489833558.jpg
 
Son Dakika - Ayrıntılar Hazırlanıyor..

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN