Son dakika! Çavuşoğlu: Suudi Arabistan işbirliği yapmalı

Son dakika! Çavuşoğlu: Suudi Arabistan işbirliği yapmalı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Irak'ta Cemal Kaşıkçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Başsavcılık yoğun ve kapsamlı bir soruşturma başlattı. Emniyet ve ilgili birimler soruşturmayı yürütüyor. Bu olay Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda gerçekleştiği için Suudi Arabistan ile yakın işbirliği içinde çalışmak istiyoruz" dedi.

Irak'ta temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda kaybolan gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Başsavcılık yoğun ve kapsamlı bir soruşturma başlattı. Emniyet ve ilgili birimler soruşturmayı yürütüyor. Bu olay Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda gerçekleştiği için Suudi Arabistan ile yakın işbirliği içinde çalışmak istiyoruz. Suudi Arabistan bizimle işbirliği yapmalı" şeklinde konuştu.

"MUSUL VE BASRA KONSOLOSLUKLARINI AÇIYORUZ"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğldu, Irak'ta daha önce güvenlik sebebiyle kapatmak zorunda kalınan Basra ve Musul konsolosluklarının yeniden açılacağını da belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN