Son dakika! CHP'li Salıcı: Önümüzdeki günlerde Saadet Partisi'nden randevu talep edeceğiz

Son dakika! CHP'li Salıcı: Önümüzdeki günlerde Saadet Partisi'nden randevu talep edeceğiz

CHP'li Oğuz Kaan Salıcı, önümüzdeki günlerde Saadet Partisi'nden randevu talep edeceklerini söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, düzenlediği basın toplantısında gündemi ve yerel seçimdeki olası ittifaklara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yerel seçimlere ilişkin Salıcı,  "İYİ Parti ile görüşmeler yapılıyor. İşbirliği çerçevesi oluşucak mı oluşmayacak mı bunu önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz ama bununla ilgili şuan detay açıklayabilecek bir durumda değiliz. Bir süreç var ve bu sürecin sonunda umarım olumlu bir durum ortaya çıkar ama bunda tabiki İYİ Parti'deki yetkililerin de tavırları olaya katkı sağlayacaktır. HDP ile resmi bir görüşmemizde şuan yok. Saadet Partisiyle de ilgili olarak önümüzdeki günlerde görüşmeler yapılacak. Bu görüşme de genel başkan düzeyinde olacak" diye konuştu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN