Son dakika! CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu oldu

Son dakika! CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu oldu

CHP'nin İstanbul adayı beklendiği gibi Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu oldu.

Ekrem İmamoğlu adaylığının kesinleşmesinin ardından bir açıklama yaparak İstanbullulara seslendi. İstanbullularla yeni bir başlangıcı paylaşacağız diyen İmamoğlu şöyle konuştu:

"Nasıl bir İstanbul istediğimizi anlatacağız. Dünyanın merkezi olması gereken bu kent için yapacaklarımızı dünyayla paylaşacağız. Kampanya sürecini erdemli ve kararlı bir şekilde yapacağız. Bu yönüyle hazırlıklarımızın istanbulluların geleceği için en üst seviyede, vatandaş ile birlikte yönetileceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Doğru kararı vereceğinden emin olduğumuz halkımızla yeni bir süreci başlatacağımızdan yüzde 100 eminiz. Tüm bu kavramlarla Beylikdüzü'nde yarattığımız sevgi ortamıyla, orada yaşayan herkesin kalbini kazandığımız gibi tüm İstanbulluların kalbini kazanmaya geldiğimizi belirtmek istiyorum. Süreç hayırlı olsun, Allah beni kimseye mahçup etmesin" dedi.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN