Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ruhani ile görüştü

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Ruhani ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan İran lideri Ruhani'yi telefonla aradı. İkili arasındaki kritik telefon görüşmesinde İran'daki gösterilere değinildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede İran'da 28 Aralık'tan bu yana süren gösterilere değinildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye olarak İran'ın toplumsal huzur ve istikrarının korunmasına önem verdiklerini vurguladı.

Erdoğan'ın İranlı mevkidaşı Ruhani'ye, halkın barışçıl gösteri hakkını kullanırken kanunların çiğnenmemesi gerektiği yönündeki açıklamasını isabetli bulduğunu da ifade ettiği belirtildi.

İran Cumhurbaşkanı Ruhani'nin ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, gösterilerin birkaç gün içerisinde sona ermesini umduklarını söylediği kaydedildi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN