Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama: Bir şey söylemek için erken, iyiyiz

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama: Bir şey söylemek için erken, iyiyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk açıklamayı az önce yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, 'Bir şey söylemek için erken, iyiyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda sakin bir  halde devam eden bir seçim var. İzliyoruz, takip ediyoruz. İnşallah sonu da  hayrolur." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sabah saatlerinde Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem  Milletvekilliği Seçimi için oyunu Üsküdar'daki Saffet Çebi Ortaokulu'nda  kullandıktan sonra Kısıklı'daki konutuna geçti.

Bir süre konutunda kalan Erdoğan, Huber Köşkü'ne gitmek üzere  Kısıklı'daki konutundan çıktı. Bu sırada vatandaşlar Erdoğan'a sevgi gösterisinde  bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da makam aracından inerek vatandaşlarla  selamlaştı.

Kendisine mikrofon uzatılması üzerine Erdoğan, "Şu anda sakin bir  halde devam eden bir seçim var. İzliyoruz, takip ediyoruz. İnşallah sonu da  hayrolur. Şimdi bir şey söylemeyeyim." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, daha sonra Tarabya'daki Huber Köşkü'ne gitti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN